Random-IT Random-IT

Systeembeheer

Systeembeheer is de verzamelnaam van alle werkzaamheden die nodig zijn om uw computer(s) en randapparatuur probleemloos te laten werken. Hieronder vindt u een aantal werkzaamheden die veel voorkomen: Random-IT
  • Preventief onderhoud van computer(s)
  • Storingen in software verhelpen
  • Foutmeldingen in Windows verhelpen
  • Adviseren over aanschaf en leveren van computers en randapparatuur, zowel hardware als software.
  • Adviseren over aanschaf en leveren van backup-software en media
Nieuwe apparatuur:
Wij kunnen u adviseren over de aanschaf van nieuwe apparatuur, en deze in veel gevallen ook zelf leveren. Wij vertalen uw wensen in werkende oplossingen, die bovendien niet duurder zijn dan noodzakelijk. Wij kopen rechtstreeks van de groothandel, en kunnen bovendien altijd de nieuwste technologie leveren.

Storingen:
Indien u last heeft van een storing of een computer-probleem, kunt u contact met ons opnemen om deze storing te laten verhelpen. Ook kunt u ons preventief onderhoud laten uitvoeren om storingen te voorkomen.

Onderhoudscontract:
Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om een onderhoudscontract met ons af te sluiten. Dit houdt in dat wij periodiek, bijvoorbeeld 1x per week of 1x per maand, bij u langs komen om u computer(s) en randapparatuur te onderhouden. Hiermee reduceert u de kans op (onverwachte) storingen enorm. Het is ook mogelijk om een remote onderhoudscontract met ons aan te gaan. Dit houdt in dat wij bepaalde onderhoudswerkzaamheden op afstand uitvoeren. Dit is vooral voor kleinere bedrijven een voordelige oplossing.

Remote support:
In een aantal gevallen is het ook mogelijk dat wij u op afstand bijstaan, door bijvoorbeeld op afstand in te loggen op uw computer of server. Op deze manier kunnen vervelende storingen soms snel geanalyseerd en opgelost worden.
Random-IT