Random-IT Random-IT

Online Software

Random-IT Online (webbased) programma´s zijn inmiddels niet meer weg te denken, en hun groot aantal voordelen hebben zich inmiddels in de praktijk bewezen. Zo hoeft u zich niet druk te maken over backup´s en kunt u het programma vanaf elke computer met internet-aansluiting benaderen.

Ook is het voor ons veel gemakkelijker om updates toe te passen en om eventuele specifieke wensen van de klant in de software te verwerken, aangezien de software op onze eigen servers draait.

Random-IT heeft op verzoek van klanten zelf een aantal verschillende programma´s ontwikkeld. Omdat deze vanuit ervaringen in de praktijk gemaakt zijn en de nadruk vooral op functionaliteit ligt zult u ervaren dat deze simpel en zeer doeltreffend in gebruik zijn.

Onze software
  • Urenregistratie: Random-IT heeft een online urenregistratie systeem ontwikkeld dat kan worden afgestemd op uw boekhouding. Zo kunt u vanuit uw urenregistratie gelijk zien wat u aan welke klant moet factureren. Lees meer...
  • Factuursysteem: Random-IT heeft een online factuursysteem ontwikkeld, waarmee u gemakkelijk en snel uw facturatie op orde kunt houden. Lees meer...
Software op maat
Heeft u specifieke wensen? Wij kunnen software op maat leveren tegen zeer scherpe tarieven!
U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.
Random-IT